Què necessites trobar?

L’AADPC ASSISTEIX A LES JORNADES ''LA CULTURA QUE VE'' EL FUTUR DE LA CULTURA CATALANA

Publicado el 27 de Marzo de 2017

Els dies 23 i 24 de març, van tenir lloc les Jornades "La cultura que ve" el futur de la cultura catalana. L’AADPC va assitir a aquest simposi organitzat pel Departament de Cultura per tal de debatre el futur de la cultura catalana amb experts d'aquí i d'arreu.

L'esdeveniment va incloure quatre blocs temàtics diferents i una gran varietat de punts de vista sobre la cultura. En format de taules rodones cada ponent va aportar la seva visió. Les taules van tractar els temes següents:

- Cultura i empreses creatives. Quin és el potencial de les arts per generar organitzacions i empreses rendibles socialment i econòmicament.

- La dimensió social de la cultura. Quin pot ser el rol de la cultura com a eina de millora de la nostra societat davant el seu paper predominant com a bé de consum.

- Cultura i tradició. Es va tractar del fet que una creació cultural s'explica en el seu temps, però també en la relació amb tot allò que s'ha dit, s'ha pensat i s'ha expressat abans.

- Com ens veuen el món des de fora. Reflexió sobre la identitat i el relat de les institucions amb una gran varietat de punts de vista i la participació del sector.

Van ser unes jornades molt interessants i enriquidores a partir de les quals s’ha de treballar per millorar la situació de la cultura del nostre país.