Què necessites trobar?

SHAKESPEARE: SOBRE AMOR, PODER I MORT AMB KONRAD ZSCHIEDRICH

Publicado el 12 de Abril de 2017

Degut al gran interès que va despertar entre els actors assistents al darrer curs del director i pedagog Konrad Zschiedrich, sobre la qualitat i profunditat en la comprensió del món Shakesperià, Fundación Aisge Delegació de Barcelona organitza, amb la col·laboració de l'AADPC i la Diputació de Barcelona, un nou curs sobre Shakespeare amb Konrad Zschiedrich: SHAKESPEARE: SOBRE AMOR, PODER I MORT.

DATES: Del 4 al 24 de maig, de dilluns a divendres.
HORARI:
de 10:30h a 14:30h.
LLOC:
per determinar
PLACES:
12 alumnes
HORES LECTIVES:
60 hores.
PREUS:

Socis AISGE i/o AADPC: 180€
No socis: 260€
ADREÇAT A:
actors i actrius professionals


INSCRIPCIONS: enviar CV + foto abans del 18 d’abril per a jagustina@aisge.es.

L’objectiu fonamental es centrarà a proporcionar un enriquiment de les eines actorals per explorar la profunditat existencial dels personatges shakespearians, mitjançant escenes d’amor, poder i mort. Un espai d’experiències, simulacre del teatre professional, on els actors aprenen els uns dels altres.

Konrad Zschiedrich, en aquesta ocasió, proposa un work in progress amb una classe oberta, al final.

Si els alumnes que hagin participat, creuen que hi ha un material prou interessant per aprofundir-lo i donar-li un format de presentació pública, el professor estarà disposat a seguir, com a director, el treball una vegada acabat el curs amb aquells que així ho desitgin, al marge de la Fundació.


KONRAD ZSCHIEDRICH:

Desprès de cursar estudis d’interpretació i dramatúrgia durant els anys 50 a l’antiga República Democràtica Alemanya, època caracteritzada per l’empremta de Brecht, Konrad Zschiedrich realitza la seva primera direcció professional l’any 1961. Des d’aquell moment, no ha deixat de dirigir i treballar en l’àmbit teatral.

Ha treballat en teatres molt grans i en condicions austeres, a la RDA i en altres països. L’any 1986 arriba a Barcelona on va dirigir Santa Joana dels Escorxadors (GAT Barcelona), La bona persona de Sezuan i Don Juan (Teatre Micalet Valencià), Nit de reis, L’hort de cirerers i Tartuf (Talleret de Salt), Molt soroll per res, Electra, Quartet i Ritter, Dene, Voss / Retorn i Falstaff (Teatre Akadèmia). Des dels anys 60 també ha treballat com a professor d’interpretació i direcció a Berlín, Nova Delhi, Barcelona i altres països.També ha realitzat traduccions d’obres de teatre.