Què necessites trobar?

SUBVENCIONS PLURIENNALS DE L’ICEC AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES TEATRALS

Publicado el 19 de Mayo de 2017

Subvencions al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional

El termini de presentació de sol·licituds és des del 18 de maig al 06 de juny de 2017.

L'objecte d'aquesta línia de subvencions és donar suport al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional pel al període 2017-2020.

Aquests ajuts estan dirigits a les empreses que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l’àmbit del teatre, domiciliades a l’Estat espanyol o en un estat membre de la Unió Europea o de l’Espai Econòmic Europeu amb establiment operatiu a l’Estat espanyol, que acreditin una trajectòria consolidada en la producció d’espectacles teatrals. Així mateix, poden optar-hi les agrupacions d’empreses que es constitueixin en unions temporals d’empreses (UTE).SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LES LÍNIES DE SUBVENCIÓ PLURIENNAL AL DESENVOLUPAMENT I PRODUCCIÓ DE PROJECTES TEATRALS DE CARÀCTER PROFESSIONAL

DIA: dimecres 24 de maig de 2017
HORARI: 10:00h – 12:00h
LLLOC: Sala d’Actes de l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, BCN)
CONFIRMAR ASSISTÈNCIA

Per donar a conèixer les línies de subvenció pluriennal al desenvolupament i producció de projectes teatrals per a empreses del sector, l’Àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC - Departament de Cultura organitza una sessió informativa adreçada a empreses orientades a la producció d’espectacles teatrals de caràcter professional.

Durant la sessió es treballarà de forma pràctica el procediment de sol·licitud de la línia de subvencions al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2017-2020.

Cal, doncs, que llegiu abans les bases d'aquesta línia per poder oferir una sessió útil, que resolgui dubtes concrets i que faciliti la tasca de sol·licitud.