Que necesitas encontrar?

Aviso Legal

Aquesta pàgina web ha estat creada per l'associació sindical Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (d'ara endavant AADPC), amb caràcter informatiu. El fet d'accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions.


1. Titularitat de la pàgina web. El nom del domini www.aadpc.cat/, està registrat a favor dE l'AADPC, amb CIF G58119181 i domicili social al Passeig de Sant Joan, 10, principal 2a (Barcelona). Telèfon de contacte +34 932 31 14 84 i adreça de correu electrònic bustia@aadpc.cat.


2. Propietat intel•lectual de la web. Tots els drets de propietat intel•lectual del contingut d'aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, són propietat exclusiva de l'AADPC o de tercers q han autoritzat l'ús d'aquests continguts a l'Associació i és a qui li correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos. Per tant queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa de l'AADPC. Igualment, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe