Què necessites trobar?

CURS DE CLOWN AMB GABRIEL CHAMÉ

El plaer tràgic del Clown

DATES:
Del 4 al 8 d'octubre
HORARIS:

de 10:00 a 15:00 hores

LLOC:
PREU:

Socis AADPC i AISGE: 250 €
Socis AADPC aturats: 200 €
No socis: 400 €
Graduats IT: 320 €
Possibilitat de pagament fraccionat en 1, 2 o 3 mesos.

ADREÇAT A:
Actors que desitgin introduir-se en l’univers del clown, amb una disponibilitat artística.
INSCRIPCIONS:


“El Clown és un ésser extravagant, que supera tota lògica i omple d’una poesia extraordinària cada acte.

El plaer tràgic del clown és un curs destinat a actors amb o sense experiència en clown. S’analitzaran escenes de Charles Chaplin i Buster Keaton i es farà un treball de recerca del personatge i del llenguatge del clown a través de l’acció i el gag.

Sempre m’ha fascinat en el clown una llibertat que sorgeix inesperadament, que escapa al teu control, com si no et pertanyés, una energia alliberada que apareix quan menys t’ho esperes i et sorprèn. Un altre que creus conèixer i recordes, un ésser que dorm en tu i es desperta d’una sacsejada. Algú amb qui has conviscut tota la teva vida, està en llibertat amb tota la força de la natura, una força vertiginosa i infantil, que t’embriaga d’un estat de profunda idiotesa. Aquesta energia desmesurada, pot anar tan lluny que la seva acció pren formes inèdites i de diferents lectures, trenca estils preconcebuts, envaeix l’inconscient del públic saltant tota barrera intel·lectual o conceptual. Aquesta força extraordinària, li dóna al teu cos, llibertat i plaer, et sents integrat, fluid, precís i clar."

GABRIEL CHAMÉ


La temporada passada la cartellera barcelonina va acollir un Othelo, dirigit i adaptat per Gabriel Chamé, que no va deixar indiferent a ningú: espectacle guanyador dels Premis Teatre del Món 2013 a la millor adaptació, al millor actor (Martín López Carzolio) i a la millor direcció. Aquests dies repetirà estada a Barcelona, a la Villaroel, amb aquesta proposta que respecta la poesia i la tensió dramàtica del text shakespearià i que aprofundeix en les intencions dels personatges a través del gag còmic.