Què necessites trobar?

DANSA AMB CESC GELABERT

La dansa com a eina

DATES:
17 i 18 d’octubre
HORARIS:

de 17 a 20 h.

LLOC:
La Caldera (C/ Eugeni d’Ors 12, BCN)
PREU:

Socis AADPC i AISGE: 90 €
Socis AADPC aturats*: 76 €
No socis: 180 €
Graduats IT: 144 €
Possibilitat de pagament fraccionat en 1, 2 o 3 mesos.

ADREÇAT A:
actors i directors
INSCRIPCIONS:


"Durant aquest curs compartirem idees i farem exercicis senzills que ens permetran introduir-nos dins d’aquesta experiència psicofísica, en silenci o parlant. És una introducció a percepcions i conceptes que podem superposar, sumar als nostres propis coneixements i experiències. És també una introducció a l’enigma de la dansa.

Sempre he dit que la potència d’un moviment depèn de les emocions i les ments que l’habiten. Per ballar bé, s’ha d’estar ple de paraules, però el públic no les escolta, estan cobertes pel vel del cos. Un actor seria un ballarí a qui se li escolten algunes de les paraules que l’omplen,que les sap dir.

La dansa entesa com un acte de consciència dins del cos, com un habitar el cos amb el cor i la ment, com una acció psicofísica, és una eina que ens permet viure millor, és una aplicació que amplia les nostres funcions. De fet tots estem condemnats a ballar tota la vida, sempre estem habitant el nostre cos amb la ment i el cor, però fàcilment ens passa que no en som conscients, fàcilment ens desequilibrem i caiem del costat del cos o de la ment, l’emoció ens sobrepassa o desapareix."

Cesc Gelabert