Què necessites trobar?

AUDICIONS AL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA 2017 EXCLUSIVES PER A ASSOCIATS

Publicado el 03 de Mayo de 2017

Termini d'inscripció: fins l'11 de maig.


Després de set edicions d'audicions al Teatre Nacional de Catalunya, un servei adreçat exclusivament a associats de l'AADPC i per on han passat uns 700 actors i actrius, enguany obrim una nova convocatòria per aquells que encara no us hi heu presentat.

Per la convocatòria del 2017 tenim 98 places, 16 de les quals ja estan assignades de la borsa de sol·licituds que teníem pendents de la convocatòria anterior. Per tant, queden 82 places disponibles, a més de la possibilitat d'entrar en el nou llistat de cara a properes edicions.

Aquest any les audicions seran els dies 30 i 31 de maig i l'1, 6, 7, 8 i 14 de juny al TNC en torn de matí o tarda, d'11 a 13 h. i de 16 a 18 h.

Per entrar a la nova convocatòria cal:


- omplir el següent FORMULARI

- enviar el CV, una foto i, si en teniu, algun enllaç tipus videobook o gravació d'una actuació a aadpc@aadpc.cat

L'ordre d'assignació de places es farà per sorteig el divendres 12 de maig a les 12 del migdia a la seu de l'AADPC, a Fabra i Coats. Aquest sorteig és públic i, per la qual cosa esteu tots convidats a assistir-hi.

Us recordem que aquesta iniciativa ha obtingut resultats, amb la contractació d'alguns associats presentats en edicions anteriors. Per tant, si encara no ho heu fet, us animem a participar-hi.