Què necessites trobar?

ENTREACTE PORTA AL TEATRE ALS NOUS SUBSCRIPTORS

Publicado el 21 de Abril de 2017

La Diada de Sant Jordi torna a ser una bona ocasió per engrescar a la ciutadania a anar al teatre. El diumenge 23 d’abril, la Revista d’arts escèniques i audiovisuals ENTREACTE, publicació adscrita a l’APPEC, estarà present a l'estand de l'IQUIOSC situat a la Rambla de Catalunya, davant del número 51, entre Aragó i Consell de Cent.

SUBSCRIU-TE


“L’ENTREACTE et porta al teatre” és una campanya que vol acostar els lectors de la publicació a dos dels teatres públics de Barcelona (Teatre Lliure i Teatre Nacional de Catalunya) oferint una subscripció anual (15,80 €) a canvi de descomptes en la compra d'entrades de:


IVÀNOV
, d’Anton Txékhov
Direcció: Àlex Rigola
Teatre Lliure (Montjuïc)
del 27 d’abril al 28 de maig

Amb: Nao Albet, Andreu Benito, Joan Carreras, Pep Cruz, Sara Espígul, Vicky Luengo, Sandra Monclús, Àgata Roca, Pau Roca
10 vals bescanviables per entrades 2x1 per l’espectacle IVÀNOV, en cartell a partir del 27 d’abril.


RICARD III
, de William Shakespeare
Direcció: Xavier Albertí
Teatre Nacional de Catalunya (Sala Gran)
del 4 de maig a l’11 de juny

Amb: Roger Casamajor, Jordi Collet, Antoni Comas, Carme Elias, Oriol Genís, Robert González, Lluís Homar, Joel Joan, Lina Lambert, Albert Prat, Anna Sahun, Aina Sánchez, Julieta Serrano i Oscar Valsecchi.
Descompte del 50%. Cada usuari podrà agafar 1 o 2 entrades com a màxim per operació. 40 localitats disponibles.


La campanya “L’ENTREACTE et porta al teatre” s’allargarà fins dijous 27 d’abril per donar cabuda a qui estigui interessat en gaudir d’aquesta iniciativa, també a través del web de la revista www.entreacte.cat.


Notícia relacionada:
Conèixes la revista Entreacte?