Què necessites trobar?

L’AADPC ASSISTEIX A LA IX EDICIÓ DELS PREMIS GAUDÍ

Publicado el 02 de Febrero de 2017

El passat 29 de gener del 2017 va tenir lloc a l’Auditori del Fòrum de Barcelona la Gala de la IX Edició del Premis Gaudí que organitza i atorga l’Acadèmia del Cinema Català. Aquests premis van ser creats per difondre i promocionar el sector cinematogràfic català.

Com cada any, l’Acadèmia del Cinema va convidar a la Gala als representants de l’AADPC. Els membres de la Junta i els socis agraciats al sorteig d’entrades que vam celebrar el 19 de gener, van tenir l’oportunitat d’assistir a l’entrega de premis que s’han consolidat en el panorama de l’audiovisual a Catalunya.

Tota la Gala, presentada per Bruno Oró sota la direcció de Lluís Danés, va tenir un to reivindicatiu de la situació actual de precarietat laboral dels artistes i la necessitat d’un sector audiovisual potent per a la cultura del nostre país. El seu moment més àlgid va ser el discurs d’agraïment per haver rebut el Premi Gaudí d’Honor de l’actor i director d’escena, Josep Maria Pou, on va reivindicar l’ofici d’actor amb un contundent “Som professionals, no aficionats voluntaristes”.


Àlex Casanovas fotografiat juntament amb el segon tinent d'alcalde, Jaume Collboni, i Sergi Mateu, vicepresident d'Aisge i delegat de Barcelona

Membres de la Junta també es fotografien juntament amb alguns dels associats guanyadors del sorteig d'entrades