Què necessites trobar?

L’AADPC HA PARTICIPAT AL 2n SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES

Publicado el 02 de Febrero de 2017

L’AADPC ha tornat a recolzar enguany el Saló del Cinema i les Sèries, que va celebrar la seva segona edició l’últim cap de setmana de gener a La Farga de L’Hospitalet. L’Associació hi ha estat present amb un estand a la llotja de professionals i ha format part de les activitats organitzades pel Saló. A més, ha col·laborat en la difusió d’aquest esdeveniment.


El Saló ha permès donar a conèixer al públic general tota la feina que hi ha darrere d’una producció audiovisual i aconseguint que es valori més la feina dels professionals que en formen part. Aquesta edició ha representat un increment tant qualitatiu com quantitatiu respecte l’edició anterior. Entre els 115 expositors del saló s’hi trobaven empreses i associacions relacionades amb el sector: tendes especialitzades, escoles de cinema, distribuïdores, plataformes online de cinema i sèries, empreses tecnològiques, entitats sense ànim de lucre, etc. Aquests expositors i els més de 26.000 visitants que van arribar-se fins a la Farga de l’Hospitalet al llarg de tot el cap de setmana, han demostrat que poden conviure al mateix espai el consumidor final de pel·lícules i sèries i el professional del sector audiovisual. A més de les activitats orientades a divertir al públic, s’ha pogut assistir a xerrades i ponències dirigides als professionals del sector audiovisual.


La presentació del Saló del Cinema i les Sèries als mitjans va tenir lloc el dia 25 de gener i va comptar amb la presència del President de l’AADPC, Àlex Casanovas, que no va deixar passar l’oportunitat de fer una crida a l’increment de la inversió econòmica per tirar endavant les produccions audiovisuals del nostre país.


Malgrat el matí plujós, 418 espectadors van assistir a la primera activitat professional que va inaugurar el Saló: tres taules rodones -una de directors, l’altra de productors i una tercera de professionals dels efectes especials-, que van ser moderades pels actors i associats de l’AADPC, Clara Segura i Toni Albà, que es van ocupar de la primera i la segona taula respectivament, i la tercera per Àngel Sala, director del Festival de Sitges. Un cop acabada cada una de les taules, l’espai es va convertir en una única sala on la Rosa Andreu, com a Secretària General de l’AADPC, es va encarregar d’exposar les conclusions i de guiar el diàleg entre els 10 ponents i el públic.


L’acte va acabar amb un “Aneu al cine! Les crispetes són més cares que l’entrada i no es pirategen”.