Formulari Consulta Legal AADPC


L'assessorament legal és un servei que l’AADPC ofereix gratuïtament a totes les persones associades i és un servei de pagament per a la resta de professionals i entitats sectorials.
Si ets soci o sòcia pots fer la teva sol·licitud directament.
Si no ets soci o sòcia de l’AADPC, has de posar-te en contacte amb l’àrea d’Atenció al Soci/ Sòcia enviant un correu a atencioalsoci@aadpc.cat abans d'omplir el formulari i t’informarem del procediment a seguir per fer el pagament.
Una vegada enviada la teva consulta, ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.


Dades personals


Consulta


Autoritzacions

  • La persona sol·licitant dóna el seu consetiment a l'AADPC per un període de temps de cinc anys prorrogable per períodes idèntics successius en cas de no mediar comunicació sol·licitant la cancel·lació expressa; perquè aquesta pugui facilitar les seves dades personals a tercers, per a fins merament professionals i vinculats a aquest sector, en aplicació del que es conte en el nou reglament de la UE de Protecció de Dades (RGPD).

  • L'AADPC informa via correu electrònic mitjançant un butlletí informatiu i enviaments sobre cursos, convocatòries, descomptes especials, borsa de treball, etc. Vols formar part de la llista de mailing per rebre els nostres comunicats?