Què necessites trobar?

ABONAMENTS ANUALS DE LA FILMOTECA PER AL 2018 AMB DESCOMPTE PER A ASSOCIATS

Publicado el 14 de Diciembre de 2017

Un any més, la Filmoteca de Catalunya ofereix avantatges als associats de l'AADPC per adquirir el seu carnet anual de lliure circulació que permet accedir a tots els serveis (projeccions, taules rodones, exposicions i la biblioteca del cinema), alhora que contribueix a crear un nucli d’abonats especialment vinculats a la Filmoteca.

Amb l’objectiu d’implicar-hi els professionals del sector, ens tornen a oferir aquest carnet per un preu especial de 45 euros, el que significa un descompte del 50% sobre la tarifa general, i serà vàlid durant un any natural des del moment de la seva expedició.

Per adquirir-lo, cal omplir aquest FORMULARI i en una setmana, a comptar des de la recepció de les dades personals, es pot passar a recollir l'abonament pel taulell d'informació i taquilla de la Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Seguí, 1-9, de Barcelona), els matins de dimarts a divendres de 10 a 15 hores o tardes de dimarts a diumenge de 16 a 21 hores.

Aquest descompte no se us aplicarà si no ho feu d’aquesta manera, ja que tenen instruccions de no fer carnets amb descompte a ningú que es presenti allà, sense aparèixer en els llistats que els enviem.

Podeu consultar la programació detallada i el ventall de serveis al web www.filmoteca.cat