Què necessites trobar?

CONTE DE VEU, CANÇÓ C(O)NTADA - CURS DIRIGIT PER DITTE BERKELEY

Publicado el 31 de Octubre de 2017

Fundación Aisge Delegació de Barcelona organitza, amb la col·laboració de l'AADPC, un curs de veu dirigit per DITTE BERKELEY que inclou també una masterclass amb MAHSA VAHDAT, cantautora i pedagoga de música Persa.

DATES: del 13 al 17 de novembre.
HORARI: de 15.30h a 19.30h.
LLOC: per determinar
HORES LECTIVES: 20 hores.
PREUS: Socis AISGE i AADPC: 80€ / Institut Teatre: 100€ / No socis: 110€
MASTERCLASS AMB MAHSA VAHDAT (IRAN): divendres 17, a les 15.30h

Els interessats han enviar CV + fotografia per correu electrònic a jagustina@aisge.es.
L’ordre d’arribada de les sol·licituds també es tindrà en compte a l’hora de la selecció.

La veu té un conte que explicar. De fet, la veu té un milió de contes que explicar, depenent de la cançó que estigui cantant, de les experiències que experimenta, de la persona que escolta, dels sons que la rodegen, de l’estat en el qual canto. Com actriu entro en un diàleg amb la meva veu cada cop que canto una cançó. Com canto avui? Com sento aquest so? Que em diu? Quina història explica? L’exploració em porta més lluny i porta més preguntes. Aquesta és l’obra de l’intèrpret que desitja fer de la cançó una eina per a un intercanvi profund d’experiències entre el cantant i l’oient. La veu està nua i ens permet compartir un nivell al que no estem acostumats i en el qual, freqüentment, ens sentim insegurs. L’exploració de les seves fronteres i connexions amb l’experiència física, amb imatges, amb associacions, fa més riques les nostres eines de comunicació i permet un espai de descobriment.

La sessió de treball es centra en una exploració en les nostres pròpies veus i les nostres veus reflectides i fusionades en les veus d’altres. La força d’estar confiats amb el so de la nostra pròpia veu, explorant la seva riquesa i construint les cimentacions per a recolzar-la, a través de la respiració, el recolzament físic, la imaginació. Descobrint la seva força al aparèixer per separat, i el poder quan s’agrega a la riquesa d’un so comú creat per altres veus.

En aquesta trobada s’inclou la presència d’una invitada especial, Mahsa Vahdat, cantautora i pedagoga de música Persa. El treball de Mahsa ha estat reconegut mundialment, resultant en col•laboracions como la de Kronos Quartet als Estats Units. Mahsa compartirà una sessió de treball, l’últim dia de la master class, en el qual ens obre les portes al paisatge de la música clàssica Persa. Les seves interpretacions són subtils i plenes d’emoció i ens ofereixen una plataforma per a escoltar les nostres veus en aquest paisatge desconegut i descobrir alguna cosa nova gràcies a aquest viatge a través de la cançó que ens ofereix.

Curs adreçat a actors, actrius professionals i performers interessats a explorar i ampliar les seves capacitats expressives vocals.