Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA D'ARTISTES I COMPANYIES PER AL LITTERARUM 2019

Publicado el 15 de Noviembre de 2018

El termini d’inscripció romandrà obert fins al 17 de desembre d'enguany.


Ets artista i tens un espectacle creat a partir d’un text literari escrit originàriament en llengua catalana? Presenta la teva proposta a Litterarum 2019, la fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre que tindrà lloc del 30 de maig al 2 de juny de 2019. Una simbiosi creativa entre literatura i arts escèniques impulsada per l'Ajuntament de Mora d'Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

S’accepten tots els formats escènics i totes les disciplines des del concert i la música, fins al teatre i la dansa, passant per la performance, el cinema o les titelles.

En l’edició 2019 la Fira d’espectacles literaris farà especial esment a propostes que tinguin la literatura catalana de terror i fantàstica com a eix central de la seva proposta, així com aquells espectacles que la utilització de recursos digitals i tecnològics en la proposta sigui un aspecte molt destacat alhora de tractar el fet literari.

Els artistes o companyies de les propostes seleccionades per a Litterarum 2019, tindran accés a trobades exclusives amb programadors del Principat, País Valencià i Balears.

Consulta les BASES DE LA CONVOCATÒRIA