Què necessites trobar?

CONVOCATORIA DEL CICLE DESPERTALAB 2020

Publicado el 06 de Septiembre de 2019

La Nau Ivanow i la Sala Atrium obren la convocatòria per a la sisena edició del Cicle de creació escènica DespertaLab, amb l’objectiu de donar suport a la creació teatral més activa i emergent. Teniu temps fins al 3 d’octubre de 2019.

El projecte s’adreça a companyies professionals o en vies d’inserir-se en la professionalització, de fins a 35 anys, amb projectes originals i inèdits. Tant el responsable com almenys el 60% dels integrants han de situar-se per sota de l’edat límit.

DespertaLab oferirà dos premis d’àmbit nacional i un d’internacional, obert a qualsevol país. Es manté la dotació econòmica de l’any passat, amb la contractació de les companyies guanyadores durant el procés de creació a la Nau Ivanow. Els projectes comptaran amb la cessió d’espais d’assaig a la Nau Ivanow; la programació de l’espectacle a la Sala Atrium i l’assessorament i la formació en diferents àmbits de la gestió. També hi ha la possibilitat de fer una estada en residència a l’espai de Cal Gras, a Avinyó (Bages).

MÉS INFORMACIÓ