Què necessites trobar?

Convocatòria per a artistes BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

Publicado el 15 de Abril de 2024

  

BARCELONA DISTRICTE CULTURAL ha obert la bústia per formar part de l'edició de tardor 2024. La recepció de propostes de teatre, música, dansa i circ romandrà oberta fins al setembre.

 

El circuit Barcelona Districte Cultural es desenvolupa durant dues temporades l'any: a la tardor - entre els mesos d'octubre, novembre i desembre - i a la primavera - des de febrer fins a l'abril o maig. Unes comissions professionals fan una primera selecció de les propostes rebudes tenint en compte criteris artístics i d'adequació tècnica als equips i a les característiques de les sales i auditoris dels centres culturals que participen en aquest programa.

 

Aquestes comissions estan formades per especialistes en música, teatre, dansa i circ i per les persones que dirigeixen els centres que participen al Barcelona Districte Cultural o que són les encarregades de la programació cultural d'aquests espais.

 

D'aquesta selecció en sorgeix un catàleg del qual els programadors dels diferents centres participants escullen els espectacles que volen oferir als seus espais. Perquè una proposta acabi formant part de la programació final, haurà de ser escollida com a mínim per tres centres.

 

Participa!

Tens una banda? Fas música? Circ? Formes part d'una companyia de teatre o dansa amb una obra que voleu representar? Doncs ja està oberta la bústia per l'edició de tardor 2024.

Omple el formulari que trobaràs a la web i envia la teva proposta artística. Si resultés escollida, es posaran en contacte amb tu.

Pots presentar els teus projectes fins al divendres 8 de setembre de 2023 a les 14 h.