Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA PER PARTICIPAR AL SHOWCASE DE PILOTS DE FICCIÓ

Publicado el 23 de Julio de 2018

El Showcase de Pilots de Ficció és una aposta per donar visibilitat i projecció al talent emergent en el camp de les sèries i les websèries.

En aquesta cinquena edició, els capítols seleccionats es projectaran al Serielizados Fest (Barcelona, 28 de setembre) i en el Screen TV (Màlaga, 3-6 octubre), i els premiats es donaran a conèixer i es tornaran a projectar al Zoom Festival d'Igualada.

Una de les innovacions del Showcase de Pilots de Ficció és que els creadors de les sèries finalistes tenen l'oportunitat de conversar 10 minuts amb cada membre del jurat professional per rebre una valoració de la seva producció. La sessió 'Meet the Expert' s'organitzarà aquest any dins del marc del Serielizados Fest (Barcelona) a la seu de l'SGAE. A més, s'atorgarà el Premi Playground on el mitjà digital escollirà un dels pilots per donar difusió a través de les seves xarxes socials.

Es donaran dos premis (amb aportacions econòmiques), un atorgat per un jurat de professionals de l'audiovisual, i l'altre, atorgat per les votacions del públic a Màlaga i Barcelona. Els dos guanyadors seran anunciats a la Gala de Cloenda del Festival Zoom d'Igualada i seran projectats també en aquest festival.

El termini de presentació i inscripció de pilots (rodats a Espanya o de residents espanyols, en qualsevol llengua oficial de l'Estat), serà fins al 31 de juliol de 2018 a les 23.59h, mitjançant el portal Festhome. Les bases de la convocatòria es poden consultar al web de Serielizados Fest.