Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIES OBERTES DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRO CLÁSICO DE ALMAGRO

Publicado el 01 de Octubre de 2018

PROGRAMA OFICIAL DE LA 42a EDICIÓ DEL FESTIVAL D’ALMAGRO

La Fundación Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro obre la convocatòria per a la presentació de propostes per a la programació oficial de la 42a edició del Festival. Podran concórrer totes les companyies, nacionals i internacionals, el treball del qual estigui basat, inspirat o posi en escena, fonamentalment, textos del Siglo de Oro en espanyol.

Podran rebre’s propostes fins al 3 de febrer de 2019.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


VIII CERTAMEN INTERNACIONAL BARROCO INFANTIL

La Fundación Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro convoca la VIII edició del Certamen Internacional Barroco Infantil a la que hi podran concórrer els creadors o companyies, nacionals i internacionals, el treball dels quals, destinat al públic infantil i familiar, estigui basat, inspirat o posi en escena textos del Siglo de Oro en espanyol, fonamentalment. Les propostes, estrenades o no, podran estar representades en el seu idioma original, tenint en compte sempre el tipus de públic al que van dirigides. La manera de traslladar la informació al públic infantil ha de ser accessible per a aquest.

El termini d’entrega està obert fins al 10 de febrer de 2019.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


IX ALMAGRO OFF

El Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro convoca el IX Certamen Internacional Almagro Off, a fi de fomentar i afavorir la creació contemporània, nous llenguatges i propostes innovadores de la direcció escènica sobre el teatre clàssic del Siglo de Oro. Podran concórrer tots els creadors o directors escènics, de qualsevol nacionalitat, el treball del qual estigui basat, inspirat o posi en escena, fonamentalment, textos del teatre del Siglo de Oro en espanyol i la seva trajectòria escènica no sobrepassi els cinc muntatges professionals estrenats.

Les propostes podran ser presentades fins al 10 de febrer de 2019.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ