Què necessites trobar?

CRIDA PER A ACTORS I ACTRIUS :: PARTICIPA A LA CAMPANYA DE LA SÍNDROME X FRÀGIL

Publicado el 06 de Noviembre de 2019

L’Associació Catalana Síndrome X Fràgil és l’associació de referència en l’àmbit català dedicada a la Síndrome X Fràgil, una malaltia minoritària considerada la principal causa hereditària de disminució de la capacitat intel·lectual. Es tracta d’una afectació genètica lligada al cromosoma X que afecta a 1 de cada 4.000 nens i 1 de cada 6.000 nenes, provocant trastorns que van des de diverses dificultats d’aprenentatge fins a la disminució severa de la capacitat intel·lectual.

Com a associació farà els 25 anys l’any vinent i degut a que la X Fràgil és gairebé desconeguda per la majoria de la nostra societat, i és per això que estan preparant una campanya per promoure i fer difusió d’aquesta malaltia amb l'ajuda d'actors i persones conegudes.


CRIDA ADREÇADA ALS ASSOCIATS/DES

Es tracta que us feu una foto fent la ‘X’, de la Síndrome X Fràgil, amb els dits índex i enviar-les per correu electrònic a l’adreça info@xfragil.cat. Des de l’Associació Catalana Sindrome X Fràgil compartiran les imatges a través dels perfils oficials de les diferents xarxes socials amb diferents missatges i informacions per donar a conèixer la síndrome.

Des de l’AADPC us animem a participar en aquest senzill acte solidari per ajudar-los a difondre aquesta malaltia.