Què necessites trobar?

CURSOS DE GENER A LA NAU IVANOW

Publicado el 14 de Diciembre de 2017

L'ACTOR I LA MÀSCARA A LA COMMEDIA DELL’ARTE. AMB FABIO MANGOLINI

DATES: del 8 al 12 de gener de 2018
HORARI: De 10 a 15h
LLOC: Nau Ivanow (Hondures, 28 - Barcelona 08027)
PREU: 250€
DTES.: 15% aturats; 10% membres d'associacions professionals (no acumulables)
PLACES: 15 màxim

+ INFO I INSCRIPCIONS

Un taller dirigit a tots aquells artistes afins a les arts escèniques, usant el cos i el moviment com a base de creació de nous llenguatges escènics. Són benvinguts actors, ballarins, cirqueros, cantants, clowns i directors.

L'estudi i la pràctica del teatre de màscara de part de l'alumne implica també l'acostament a les característiques fonamentals del teatre popular, a les seves regles i codis universals. Els principis de "reducció" d'una categoria social a "màscara" i llavors en "heroi humà", així com el de "amplificació" per mitjà de l'estilització de l'actor, feien i fan, encara avui en dia, de la Commedia art un gènere teatral universal i, sobretot, popular.


CURS DE PRODUCCIÓ. AMB AINA JUANET

DATES: 22, 23, 24 i 29 de gener de 2018
HORARI: De 10 a 12h
DURADA: El curs té una durada total de 8 hores
LLOC: Nau Ivanow (Hondures, 28 - Barcelona 08027)
PREU: 70€
DTES.: 15% aturats; 10% membres d'associacions professionals (no acumulables)
PLACES: 10 màxim

+ INFO I INSCRIPCIONS

Curs dirigit a productors i productores novells que volen aprendre les bases de la producció en arts escèniques i les seves tasques al llarg de tot el procés: creació, exhibició i distribució. També a companyies que s’inicien en el món de les arts escèniques i no compten amb la figura del productor però volen conèixer en profunditat tots els passos a seguir.

Es parlarà de la comunicació i la distribució ja que influeixen en la producció, però el treball se centrarà en les tasques de producció i els seus àmbits d’actuació.