Què necessites trobar?

DESCOMPTE AL TEMPORADA ALTA 2017 PER ALS ASSOCIATS DE L'AADPC

Publicado el 13 de Septiembre de 2017

Dues entrades al 50%, una per al soci i l'altra per a l’acompanyant.


L’AADPC ha renovat, un any més, el conveni de col·laboració amb Bitò Produccions, empresa que gestiona el Festival Temporada Alta, per oferir un preu avantatjós per als associats de l’AADPC. El Festival Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya. Girona – Salt se celebrarà enguany de l'11 d’octubre al 10 de desembre 2017.

Gràcies a aquest acord, els associats de l’AADPC podreu gaudir d’un 50% de descompte en la compra d’entrades per a tots els espectacles de teatre, circ i dansa del Temporada Alta. El descompte s’aplicarà tant a l’associat com a l’acompanyant podent gaudir de fins a dues entrades per espectacle a meitat de preu.

L’adquisició de les entrades es podrà fer de forma anticipada mitjançant el web del Festival.


COM COMPRAR LES ENTRADES:

Des de l’adreça http://www.temporada-alta.net/ca/programacio.html

Cal anar a la fitxa de l’espectacle i clicar “Comprar entrada”. Escollir la sessió i les localitats i prémer sobre “Confirmar localitats”. Aleshores us apareixerà una pantalla amb el detall de la selecció on hi trobareu un desplegable de descomptes per aplicar. A la casella “Descompte” marqueu “AADPC (50,00)%”, poseu el vostre número de soci/a i cliqueu “validar”.

Recordeu de portar el carnet de l’AADPC el dia de la funció.


Per conèixer TOTA l’oferta d’espectacles i triar el que més us interessi consulteu el web del Festival Temporada Alta