Què necessites trobar?

DESCOMPTE AL TEMPORADA ALTA 2018 PER ALS ASSOCIATS DE L'AADPC

Publicado el 05 de Septiembre de 2018

Dues entrades al 50%, una per al soci i l'altra per a l’acompanyant.


L’AADPC ha renovat, un any més, el conveni de col·laboració amb Bitò Produccions, empresa que gestiona el Festival Temporada Alta, per oferir un preu avantatjós per als associats de l’AADPC. El Festival Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya arriba enguany a la seva 27a edició que se celebrarà del 5 d'octubre al 10 de desembre 2018.

Gràcies a aquest acord, a partir del 6 de setembre els associats de l’AADPC podreu gaudir d’un 50% de descompte en la compra d’entrades per a tots els espectacles de teatre, circ i dansa del Temporada Alta. El descompte s’aplicarà tant a l’associat com a l’acompanyant podent adquirir fins a dues entrades per espectacle a meitat de preu.

COM COMPRAR LES ENTRADES

Des de l’adreça https://www.temporada-alta.com/programacio

Cal anar a la fitxa de l’espectacle i clicar “Comprar entrades”. Escollir la sessió i les localitats i prémer sobre “Continuar”. Aleshores us apareixerà una pantalla amb el detall de la selecció on hi trobareu un desplegable de descomptes per aplicar. Seleccioneu el descompte “ASSOC. TEATRE (50,00)%”, a codi/identificador poseu el vostre número de soci/a i cliqueu “validar”.

Heu de portar el carnet de l’AADPC el dia de la funció.