Què necessites trobar?

DESCOMPTE AL TEMPORADA ALTA 2019 PER ALS MEMBRES DE L'AADPC

Publicado el 01 de Octubre de 2019

Dues entrades al 50%, una per al soci/-a i l'altra per a l’acompanyant.


L’AADPC ha renovat, un any més, el conveni de col·laboració amb Bitò Produccions, empresa que gestiona el Festival Temporada Alta, per oferir un preu avantatjós per a les persones sòcies de l’AADPC. El Festival Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya arriba enguany a la seva 28a edició que se celebrarà del 6 d'octubre al 9 de desembre 2019.

Gràcies a aquest acord, els associats de l’AADPC podreu gaudir d’un 50% de descompte en la compra d’entrades per a tots els espectacles de teatre, circ i dansa del Temporada Alta. El descompte s’aplicarà tant a la persona asociada com a l’acompanyant podent adquirir fins a dues entrades per espectacle a meitat de preu.


COM COMPRAR LES ENTRADES

Des de l’adreça www.temporada-alta.com/programacio

Cal anar a la fitxa de l’espectacle i clicar “Comprar entrades”. Escollir la sessió i les localitats i prémer sobre “Continuar”. Aleshores us apareixerà una pantalla amb el detall de la selecció on hi trobareu un desplegable de descomptes per aplicar. Seleccioneu el descompte “ASSOC. TEATRE (50,00)%”, a codi/identificador poseu el vostre número de soci/a i cliqueu “validar”.

Cal portar el carnet de l’AADPC el dia de la funció.