Què necessites trobar?

Dijous 19 arrenca el Festival Escena Poblenou amb espectacles compromesos amb la ciutat i la realitat social actual

Publicado el 11 de Octubre de 2023


Dijous 19 arrenca el Festival Escena Poblenou amb espectacles compromesos amb la ciutat i la realitat social actual

Del 19 al 22 d'octubre el Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou tornarà a omplir els carrers del barri de Poblenou de Barcelona amb una programació escènica de qualitat, amb l'objectiu d'expandir les nostres perspectives artístiques.

Sota el lema 'Obrim la mirada' el festival esdevé una festa cultural oferint una experiència escènica excepcional, mantenint el seu caràcter de proximitat, comunitat i celebració. Escena Poblenou busca, a través de l'art, la creativitat i el carrer, contrarestar la repressió subtil, però persistent i aposta per la llibertat d’expressió en l’escena més plural i diversa.

Els 15 espectacles que programa enguany Escena Poblenou recorren un ampli ventall de disciplines escèniques com el teatre, la dansa, les performances, el circ i el clown. Amb 5 espectacles de teatre i noves dramatúrgies, 2 peces de dansa, 4 performances, 3 espectacles de circ i clown, 3 propostes musicals i de ball i 5 activitats; a 16 espais diferents del Poblenou, la programació del festival continua oferint propostes escèniques contemporànies amb una clara implicació amb la ciutat i la realitat social actual. El festival s'ha compromès a presentar propostes arriscades i innovadores que conviden el públic a desenvolupar un esperit crític i explorar nous horitzons artístics.

La venda d'entrades estarà disponible a partir de dilluns 18 de setembre al web del festival.

Més informació