Què necessites trobar?

Direcció artística professional per a la cavalcada de reis, arribada i estada del príncep Assuan a Manresa 2024: Ampliat el termini!

Publicado el 20 de Septiembre de 2023


Direcció artística professional per a la cavalcada de reis,

arribada i estada del príncep Assuan a Manresa 2024

S'amplia el termini fins el proper divendres 22 de setembre de 2023 per tal que companyies i/o persones professionals de les arts escèniques pugueu presentar-vos a la Direcció artística per la Cavalcada de Reis, arribada i estada del Princep Assuan, Manresa 2024.

La documentació que cal enviar a cultura@ajmanresa.cat és:

1) C.V indicant, especialment, l’experiència professional en espectacles de carrer i espectacles per a públic familiar.

2) Presentació a mode de portfolio o book d’idees o conceptes a desenvolupar per a la Millora de la Cavalcada de Reis, arribada i estada del Príncep Assuan a Manresa 2024 (màxim 10 cares A4 en format PDF).

Aquests s’han de referir als següents elements:

Construcció d’un relat homogeneïtzador de l’esdeveniment amb propostes de millora a nivell:

-  de teatralització/posada en escena

-  escenogràfic

- coreogràfic

- musical

- vestuari/maquillatge

Es valorarà que els conceptes de millora incorporin elements de modernitat, dinamisme, fantasia i assegurin la diversitat cultural de Manresa. Es valorarà també la capacitat per generar propostes realistes i adaptables als recursos disponibles.

3) Pressupost dels honoraris professionals

a. Inclou l’elaboració i execució del projecte definitiu, en coordinació amb l’Ajuntament de Manresa i l’Agrupació Cultural del Bages i/o altres entitats participants, la coordinació general de l’esdeveniment i la direcció escènica, artística i coreogràfica de la cavalcada i del carter reial, la participació en la proposta de recorregut, el calendari d’assajos, així com altres tasques sobrevingudes i necessàries per assegurar la qualitat i professionalitat de l’esdeveniment.

b. Termini d’execució: del 2 d’octubre de 2023 al 15 de gener de 2024.

Per qualsevol dubte, us podeu dirigir a la Regidoria de Cultura i Llengua de l'Ajuntament de Manresa o a Imma Torrecillas de l'Agrupació Cultural del Bages: cardona763@gmail.com; 607233968.

La setmana del 25 de setembre s'escollirà el projecte inicial i es comunicarà a la companyia/professional seleccionat/da. La selecció es realitzarà, a partir de la documentació aportada, per un equip format per membres de l'Agrupació Cultural del Bages i l'Ajuntament de Manresa.