Què necessites trobar?

DONES VISUALS OBREN LA CONVOCATÒRIA D’ACCIÓ VIVER

Publicado el 14 de Diciembre de 2017

Termini d'inscripció: 14 de gener del 2018


Acció Viver és una oportunitat única i exclusiva en el nostre país per al desenvolupament creatiu i efectiu de projectes liderats per dones. Acció Viver és un programa becat d’assessorament professional fet a mida i obert a guionistes i directores. De tots els guions presentats només 6 seran seleccionats per formar part d’aquest esdeveniment exclusiu.

Acció Viver té una durada de cinc mesos i s‘estructura en dos punts essencials:

● Dos retirs i una trobada intensiva de guia, prioritzant en el primer retir el GUIÓ, en la trobada, la PRODUCCIÓ i en el tercer retir la DIRECCIÓ: tallers, mentories i assessories, tant en grup com personalitzades. Les participants tindran també l’oportunitat de rodar una seqüència del seu projecte per testar l’estil visual del film.

● Un seguiment personalitzat de cada projecte entre les setmanes de guia mitjançant trobades presencials o via mail amb les tutores corresponents.

Cada projecte compta amb una tutora de guió que les acompanyarà al llarg de tot el procés creatiu, una mentora de producció i una mentora de direcció. Acció Viver vol ajudar a construir els projectes liderats per dones des de l’excel•lència i també des de la viabilitat, per això es dimensionarà el projecte a nivell de producció i s’introduirà a la indústria en una sessió de networking en el marc del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, D’A.

Consulteu les BASES DE PARTICIPACIÓ