Què necessites trobar?

EINES PER INTERPRETAR COMÈDIA DAVANT LA CÀMERA AMB JESÚS FONT

Publicado el 12 de Abril de 2018

Fundación Aisge Delegació de Barcelona organitza, amb la col·laboració de l'AADPC, un curs d’interpretació de comèdia davant la càmera amb Jesús Font.

DATES: Del 7 a l’11 de maig de 2018.
HORARI: de 10h a 14h. (el dilluns dia 7, l’horari serà de 10h a 13h)
LLOC: La Caldera, C/Eugeni d’Ors, 12, Barcelona.
HORES LECTIVES: 19 hores.
PREU: Socis AISGE i AADPC 120€ // No socis 180€
A QUI: Actors i actrius professionals

INSCRIPCIONS: enviar CV + foto abans del 30 d’abril a jagustina@aisge.es
L’ordre d’arribada de les sol·licituds també es tindrà en compte a l’hora de la selecció.

Jesús Font, reconegut director de ficció televisiva, impartirà aquest curs dirigit a tots aquells actors i actrius professionals que vulguin iniciar-se, aprofundir i saber planificar el seu treball respecte als mecanismes necessaris per a la interpretació de la comèdia davant la càmera.

Mitjançant la pràctica sobre seqüències de cinema i televisió es treballaran els següents conceptes:

- El personatge còmic
- La broma bàsica
- La regla de tres
- “Runnig gag”
- El “beat”
- Atrezzo i visuals
- L’actor, últim responsable que l’audiència rigui
- Alegria i abandó
- Profunditat i significat en la comèdia
- Reacció, ritme i tempo

Durant el curs, es jugarà amb el material per entendre que, en comèdia, es fracassa o no, segons la tècnica de l’actor. Es treballarà la llibertat per deixar-se anar sense patiment, per gaudir tot practicant la lleugeresa i per descobrir la vena còmica que tot actor té.


JESÚS FONT:
A finals dels anys 80 i principis dels 90 cursa estudis de direcció (Master in Fine Arts) a l'American Film Institute (AFI) de Los Àngeles i posteriorment s'especialitza en direcció d'actors a la Universitat de Califòrnia (UCLA). Compta amb una gran experiència i ha treballat com a director, productor i cocreador en ficció de televisió per TV3, Telecinco, Antena 3, Cuatro, TVG, Canal Sur a multitud de sèries, Tv-movies i Mini sèries entre les quals podem destacar "El Comisario" (Premi de l'Acadèmia de les Arts i de les Ciències de la Televisió a la millor sèrie), "MIR", "Gavilanes", "El Faro" (Premi IRIS a la millor ficció autonòmica), "Salaó" "Gran Nord", "El año que trafiqué con mujeres", "Buscando al hombre perfecto", "Todos los hombres sois iguales", "Histories de la puta mili" entre d'altres, havent-li valgut aquestes dues últimes, sengles premis "Ondas" a la millor sèrie.

Organitza:

Col·labora: