Què necessites trobar?

El CoNCA organitza la Jornada Plenària POLITARTS el 29 de novembre al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra

Publicado el 07 de Noviembre de 2023


POLITARTS és el procés de reflexió sobre creació artística i recursos de suport que ha tingut lloc durant l’any 2023 i que culminarà amb aquesta Jornada Plenària, que estarà oberta a tothom que hi vulgui participar, el 29 de novembre. Es tracta d’una iniciativa del CoNCA de comú acord amb el Departament de Cultura d’on ha de sortir l’INFORME POLITARTS-23.

Totes les persones participants es distribuiran en 7 espais sectorials que treballaran en paral·lel: Arts d'Arrel, Arts Audiovisuals, Arts Digitals, Arts Escèniques, Arts Literàries, Arts Musicals i Arts Visuals. L'objectiu de cada espai sectorial serà fixar els dispositius ideats, articuladors del sistema cultural i generadors de les seves continuïtats bàsiques, pel que fa a les polítiques referides a la creació i a les arts.

Les persones participants comptaran amb un esborrany de l’INFORME POLITARTS-23 que es redactarà a partir de les idees sorgides als seminaris de treball fets anteriorment. Aquest informe estarà format per una primera part declarativa i una segona part consistent en una recopilació dels dispositius i idees força formulats al llarg del procés.

Accediu als següents enllaços per descarregar-vos el programa i per fer la inscripció a la jornada.