Què necessites trobar?

El Premi SGAE de Teatre 'Jardiel Poncela', el Premi SGAE de Teatre Infantil; el Certamen Internacional 'Leopoldo Alas Mínguez' per a textos LGTBIQA+ i el Premi SGAE de Teatre 'Ana Diosdado' per a text

Publicado el 21 de Febrero de 2024


Amb el propòsit d'impulsar i donar suport a la creació de nous textos dramàtics que contribueixin a l'enriquiment del panorama teatral i donar suport als dramaturgs i les dramaturgues del gènere, la Fundació SGAE convoca els seus premis anuals per a autors i autores de teatre: Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela; Premi SGAE de Teatre Infantil; Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez per a textos teatrals de temàtica LGTBIQA+, i Premi SGAE de Teatre Ana Diosdado per a textos escrits per dones.


El termini de lliurament de textos finalitza el pròxim 5 d'abril de 2024. El jurat estarà integrat per professionals de les Arts Escèniques de reconegut prestigi. La decisió dels quatre premis es farà públic abans del 31 de desembre de 2024.


La dotació d'aquests premis arriba als 24.000 euros repartits de la següent forma: Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela, 8.000 euros; Premi SGAE de Teatre Infantil, 8.000 euros; Certamen Internacional Leopoldo Alas Mínguez, 4.000 euros i Premi SGAE de Teatre Ana Diosdado, 4.000 euros. A més, aquests guardons reconeixen la inclusió dels textos en el cicle de lectures dramatitzades Teatre a la Berlanga i la seva posterior publicació, dins de les col·leccions que edita la Fundació SGAE.


MÉS INFORMACIÓ AQUÍ