Què necessites trobar?

ELS GUANYADORS DE LA RED BLOOD CARPET 2017 PROTAGONITZEN LA PEL·LÍCULA ‘EL CERRO DE LOS DIOSES’

Publicado el 11 de Mayo de 2018


Els associats Bruna Cusí, Itziar Castro i Jaume Ulled són tres dels actors de ‘El Cerro de los Dioses’, un projecte que va sorgir de la Red Blood Carpet del Festival de Sitges 2017, de la qual l’AADPC va formar part del jurat.

‘El Cerro de los Dioses’ és una pel·lícula fruit de la passada edició del Festival de Sitges ja que sis dels seus protagonistes van ser premiats en la Red Blood Carpet 2017 com a actors i actrius de prometedora trajectòria i el director, Daniel M. Canero, també va ser seleccionat com a Director prometedor. Així doncs, l’equip artístic ha sorgit d’aquest programa de promoció del jove talent actoral i de nous cineastes que promou el Festival de Sitges des de fa ja tres edicions.

‘El cerro de los dioses’ és una pel·lícula que barreja suspens i terror, amb petites traces de comèdia negra, rodada com a de Fals Documental que tracta sobre la fama, l’ego, l’èxit, les tradicions, el món rural, les persones i els sacrificis a deïtats antigues. El rodatge, que va començar el passat 3 de maig, durarà quatre setmanes i estarà produït per LaCima Producciones.

Estigueu atents a la obertura de la propera convocatòria per presentar-vos com a candidats de la Red Blood Carpet d’aquest any i aneu revisant el vostre CV de la guia d’actors per tenir-lo actualitzat quan arribi el moment. L’AADPC com a membre del Jurat d’aquest guardó escollirà a 2 dels 6 guanyadors de l’edició del 2018.