Què necessites trobar?

FORMACIÓ AISGE - INTERPRETACIÓ DAVANT LA CÀMERA AMB MARIA RIPOLL ''BUSCANT LA VERITAT''

Publicado el 10 de Mayo de 2019

QUAN: Del 29 de maig al 5 de juny de 2019, (dissabte 1 i diumenge 2, descans).
HORARI: De 10h a 15h.
LLOC: AISGE Barcelona. C/Consell de Cent, 433, principal 1a.
PREU: Socis AISGE i AADPC 140€ / No socis _ 190€

INTERESSATS: sol·licituds abans del 22 de maig a jagustina@aisge.es
L’ordre d’arribada de les sol·licituds també es tindrà en compte per la selecció.

Descripció curs i temari:

Curs avançat d'Anàlisi de guió i d'interpretació davant la càmera. Es farà una recerca exhaustiva del text per apropar-nos a la veritat tan necessària per interpretar davant la càmera. S'analitzarà un guió cinematogràfic, s'assajaran algunes escenes del mateix guió i finalment s'enregistraran les seqüències escollides.

El propòsit final del curs és estructurar i proporcionar a l'actriu/actor el llenguatge i les estratègies, per a resoldre qualsevol situació tant d'assaig com de rodatge de cinema o televisió.


Anàlisi de guió:

-Com extreure les paraules d'una seqüència i donar vida al text?
-Com accedir al "submón" d'un guió?
-Com mantenir-se cada vegada més profund, més simple i més veritable, tot defensant les idees pròpies?
-Com esdevenir en un gran comptador d'històries?


Interpretació:

-Com crear eines per a resoldre i donar forma a una escena.
-Com treballar la comunicació i relació amb els directors.
-Com treballar el moment a moment, mitjançant les línies i el subtext.
-Com accedir al submón dels personatges per a trobar la seva veritat i arribar als seus secrets.
-Pràctica de tècniques d'assaig que inclouen improvisacions i exercicis d'escalfament.


MARIA RIPOLL. Directora.
Estudia a l'American Film Institute (AFI) a Los Angeles. Amb el seu primer llargmetratge LLUVIA EN LOS ZAPATOS, guanya el premi Millor Guió en el Festival Internacional de Cinema de Mont-real i el Premi del Públic en el Festival de Sitges i en el Festival de Seattle. És nominada a Millor Direcció Novell als Goya. En el 2003 dirigeix a Los Angeles TRUITA SOUP, que és estrenada als EUA amb gran èxit de taquilla i obté 9 nominacions als premis ÀNIMA. En 2004 va dirigir UTOPIA, un thriller fantàstic i la seva primera pel·lícula en espanyol, i després LA TEVA VIDA EN 65,(2007) escrita per Albert Espinosa convidada a diversos festivals com AFI LA Film festival i Festival Int. d'Estocolm, etc. Periòdicament treballa en publicitat per a la productora MONKEY FILMS, a Barcelona i MILAGRO FILMS, a Los Angeles. També imparteix cursos d'Anàlisis de guió i Direcció d'actors per a l'Sgae, Central De Cinema, La bobina, ECAM i d’altres. En 2013 Produeix i dirigeix CROMOSOMA CINC documentals i web-doc, per a TVE. En 2014 dirigeix entre Bombai i Barcelona, RASTRES DE SÀNDAL, pel·lícula que obté GAUDI 2014 a la Millor Pel·lícula Catalana i els premis del Públic en el festival de Mont-real i Festival Cinequest (Califòrnia). Dirigeix ARA O MAI i NO CULPIS A KARMA DEL QUE ET PASSA PER GILIPOLLES, ambdues amb gran èxit de taquilla i seleccionades pel Festival internacional de MIAMI. Acaba de rodar VIURE DUES VEGADES i d'escriure un llibre juntament amb l'Elisenda Roca titulat DUES DONES NUES.

Organitza:Col·labora: