Què necessites trobar?

FORMACIÓ AISGE :: L’EXPRESSIÓ PERSONAL: REVELACIONS EXTRAORDINÀRIES DEL MATERIAL HUMÀ

Publicado el 01 de Octubre de 2018

Fundación Aisge organitza, amb la col·laboració de l’AADPC, un taller amb el director teatral francès de la Compagnie des Hommes, Didier Ruiz, i el ballarí i coreògraf, Tomeo Vergés.


  Didier Ruiz

  Tomeo Vergés

DATES: Del 22 al 26 d’octubre de 2018.

HORARI: de 10h a 15h.

LLOC: Dau al Sec, C/Salvà, 86, Barcelona.

PLACES: 15 alumnes.

PREU:
Socis AISGE i AADPC _ 110€
No socis _ 160€

INSCRIPCIONS: enviar CV + foto abans del 14 d’octubre a jagustina@aisge.es.

L’ordre d’arribada de les sol·licituds també es tindrà en compte a l’hora de la selecció.

Els dos mestres proposen als intèrprets un treball per fer més sòlida i personal la presència, a partir d’explorar el què té cada ésser humà d’extraordinari.

Didier Ruiz i Tomeo Vergés, treballen plegats per construir els seus espectacles a partir d’una manera d’assajar simple, honesta i personal.

Sobre el taller que la Fundació Aisge us proposa, Didier i Tomeo escriuen:

És sempre necessari el text perquè es produeixi l’acte teatral? Com es pot imaginar la creació d’un teatre a partir únicament del material humà? Com es construeix un imaginari a partir dels cossos, de les veus, de les paraules de cadascú, i com ens expliquen una història que ja no pertany, llavors tan sols, a qui l’explica?

Com esdevé autor aquell qui ens confia una intimitat, una mostra de poesia?

Com el record esdevé el record de tothom?

Com allò universal, que mai no és gaire lluny, ocupa el lloc d’allò íntim?

Com esdevé teatre el “jo”? Com la innocència serveix de vegades el somni millor que l’experiència? Començar tranquil•lament amb l'espai, el cos, la mirada. Qui som? Qui sóc, on sóc?

A partir de tota una sèrie d'exercicis i de jocs, començar a explorar que vol dir estar junts i arriscar-se a compartir les forces i les fragilitats de cadascú.

El taller proposa que el món personal de l’intèrpret pugui esdevenir universal per trobar un ressò a les orelles del món.

Didier Ruiz, director teatral francès de la Compagnie des Hommes, i Tomeo Vergés, ballarí i coreògraf instal·lat a París, col·laboren en el treball amb actors d’arreu del món en les seves creacions i tallers.

Organitza:

Col·labora: