Què necessites trobar?

Inscripció gratuïta per a persones sòcies de l’aadpc a la conferència del Brain Film Fest: La gestió emocional dels actors en “La sociedad de la nieve”

Publicado el 01 de Marzo de 2024


Des del Brain Film Fest, festival internacional de cinema sobre el cervell impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i coorganitzat per Minimal Films, conviden als socis i sòcies de l'AADPC a participar de manera gratuïta en la seva conferència La gestió emocional dels actors a "La sociedad de la nieve" amb la presència de Maria Laura Berch,  Directora de Càsting i Coach Actoral, i Santiago Vaca-Narvaja, protagonista del llargmetratge dirigit per Juan Antonio Bayona.

 

DESCRIPCIÓ:

Cada persona i la seva capacitat actoral implica al director de càsting repensar el camí a seguir, per treballar a favor de les seves fortaleses, abraçar les seves debilitats i dissenyar un sistema personalitzat per fer de la vivència en el set un espai físic i emocionalment saludable. En aquesta sessió abordarem aquest treball a "La sociedad de la nieve", on els actors tenien una difícil tasca: crear una nova manera de veure el món. I submergir-se en situacions extremes, verídiques per a la narrativa i tan llunyanes a la seva realitat, amb la dificultat afegida d'unes condicions climatològiques, físiques i emocionals extremadament adverses.

 

Per això comptarem amb Maria Laura Berch, directora de càsting i coach actoral de «La sociedad de la Nieve». El seu treball consisteix a crear un pont entre la necessitat i/o expectativa de la direcció de la pel·lícula i el desig i il·lusió dels actors i actrius. L'acompanyarà Santiago Vaca-Narvaja, un dels protagonistes de «La sociedad de la Nieve».

 

DADES GENERALS:

Divendres 15/03 de 12:30 h a 14 h

a la Sala Teatre CCCB (Plaça de Joan Coromines, 08001, Barcelona)

Preu:

Gratuït per a socis i sòcies de l'AADPC

Preu general 3 €

Activitat en castellà

Activitat en col·laboració amb la Residència de Guions de l'Acadèmia Catalana del Cinema i la Universitat RLL- Blanquerna


Si vols participar, escriu-nos al correu comunicacio@aadpc.cat