Què necessites trobar?

Inscriu-te a la nova edició de Mercartes amb Catalan Arts

Publicado el 07 de Septiembre de 2023

Inscriu-te a la nova edició de Mercartes

i forma part de l’estand paraigua de Catalan Arts


L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) serà present a la nova edició de Mercartes, que tindrà lloc a Valladolid del 7 al 9 de novembre de 2023, amb un estand Catalan Arts a disposició de totes les empreses, companyies i associacions catalanes relacionades amb l’àmbit de les arts escèniques interessades a anar-hi.

Mercartes és un mercat d’arts escèniques de caràcter biennal que busca potenciar la trobada i les relacions entre els professionals del sector, posar en valor tots els agents públics i privats que el componen i generar oportunitats de negoci. 


Com participar en l’estand Catalan Arts?

PAS 1: Inscriure’t a Mercartes a través del seu formulari web.

Preu de la inscripció: La inscripció com a professional a Mercartes 2023 té un cost de 24 € (IVA no inclòs) fins el dimarts 12 de setembre a les 14.00 hores. Després d’aquesta data, la inscripció tindrà un cost de 40 € (IVA no inclòs). 

Si et cal més informació sobre les acreditacions, consulta-la al web.


PAS 2: Sol·licitar expressament formar part de l’estand Catalan Arts a través d’aquest formulari d’inscripció. En aquest formulari et demanaran:

Materials de comunicació que faran servir per a la difusió durant el mercat.

El codi d’inscripció que obtindràs a l’acreditar-te a Mercartes, a efectes de comprovacions conforme t’hi has registrat correctament. Per tant, només podràs completar el formulari un cop t’hagis acreditat.


La data límit per completar el formulari de participació a l’estand de Catalan Arts és el 15 de setembre a les 14h.

Bases de la convocatòria

Més informació sobre Mercartes