Què necessites trobar?

INTENSIUS DE NOVEMBRE A ACTUA!

Publicado el 23 de Octubre de 2017

L’escola Actua! ofereix descompte als associats de l’AADPC per als seus dos intensius de novembre: BIOTEATRE (2a EDICIÓ) amb Nuria Abad i EL BUFÓ, AVUI amb Lluís Elias.


BIOTEATRE (2a EDICIÓ)

amb Nuria Abad

Arribar a comprendre com funciona el nostre mecanisme emocional i de comunicació

Per interpretar un personatge és imprescindible fer un treball personal previ d'autoconeixement i investigació dels nostres mecanismes i automatismes, heretats i adquirits, per prendre'n consciència i poder utilitzar-los (o no) voluntàriament.

A través d’exercicis teatrals, moviment d’emocions i de PNL (Programació Neurolingüística), anirem descobrint el funcionament del que ens fa ser qui som; la personalitat, l’emoció, les actituds, i les nostres incoherències. Amb propostes dinàmiques i mobilitzadores, anirem descobrint els fils que fan que ens comportem de la forma que ho fem i, d’aquesta manera, arribar a la comprensió i bona utilització de tots els nostres recursos.

NIVELLS de treball:
1. Corporal
2. Emocional
3. Oral

Dissabtes 4, 11, 18 i 25 de novembre

de 10.30h a 13.30h

PREUS:
- Socis AADPC i AISGE: 120€
- Socis AADPC a l'atur: 100€
- No socis: 140€

NURIA ABAD és Terapeuta especialista en Bioneuroemoció pel Corbera Institute i màster en PNL per l’Institut Integratiu de Barcelona. Anteriorment formada en Art Dramàtic a l’estudi Nancy Tuñón/Jordi Oliver. També treballa com a professora d’interpretació de teatre i cinema, coach d’actors i directora de teatre. Des de fa més de 10 anys forma part de la companyia Entropel, de la que neixen diversos projectes audiovisuals i teatrals.

MÉS INFO CURS BIOTEATRE


EL BUFÓ, AVUI 

amb Lluís Elias

Així com el pallasso no es dedica a fer pallassades, el bufó tampoc fa bufonades. Si l’un ens fa riure i plorar a partir de la seva innocència, l’altre ho fa amb el seu enginy.

Bojos, nans, homes de plaer formaven part de la cort dels Àustries espanyols. El Bufó té la ingrata fortuna de posseir algun tret físic que el fa absolutament diferent a la resta. Avui en dia, en la època borbònica del segle XXI, abunden els bufons. No formen part de la cort, però els llegim als diaris, a les xarxes socials, a la TV, als teatres. Un rei d’avui en dia li va preguntar a un nan: “qui és més enginyós, Déu o el Diable?” La resposta no l’explicaré; contesti-la vostè mateix senyor bufó si vol formar part de la nostra reial família de prodigis.

Dissabte 4 de novembre

De 10h a 14h

PREUS:
- Socis AADPC i AISGE: 35€
- Socis AADPC a l'atur: 30€
- No socis: 50€

LLUÍS ELIAS fou ajudant de direcció d’Albert Boadella i membre cooperativista d’ELS JOGLARS durant 18 anys.

Actor, director escènic i dramaturg de la Cia. Albacity Corporation de Castilla–La Mancha.Professor d’Interpretació amb una molt àmplia experiència docent.

MÉS INFO CURS BUFÓ