Què necessites trobar?

IV CONCURS DE GUIÓ TRANSMÈDIA GAC-MAC

Publicado el 05 de Julio de 2016

El GAC (Guionistes Associats de Catalunya) i el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya) convoquen el 4rt Concurs de Guió de Projectes Transmèdia de l'estat espanyol. El termini de presentació de treballs finalitza el 30 de setembre de 2016.

Els projectes transmèdia proposen una narració a través de múltiples plataformes (web, xarxes socials, aplicacions mòbils) en què cada plataforma crea diferents accessos a la història a través dels quals l'espectador/explorador pot submergir-s’hi, pot participar i co-crear el contingut. Cada mitjà utilitzat contribueix de forma única a la història ampliant l'experiència de l'espectador tradicional.

Aquest certamen, organitzat pel GAC, està dotat amb un premi pel guanyador de 2.000 €, gràcies a la col·laboració del MAC. També compte amb un pack de formació a càrrec del Màster Disseny i Gestió de la Producció Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona i amb el desenvolupament del dossier de producció per part de la Plataforma MiLab Blanquerna. A més, el concurs compta amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, com a mitjà oficial. El període per presentar els projectes anirà des de l'1 de juny fins el 16 de setembre, ambdós inclosos.

Consulta les bases en català i castellà.