Què necessites trobar?

La Fundació AISGE presenta a Barcelona el seu 'Estudi sociolaboral' sobre la situació dels artistes catalans

Publicado el 15 de Febrero de 2024

Quant cobren els actors a Catalunya? Existeix escletxa salarial entre homes i dones? Quin percentatge de treballadors es troba sota el llindar de la pobresa?

La Fundació AISGE presentarà el pròxim 20 de febrer a l’Espai Actua –el seu centre propi a Barcelona per a la promoció de les activitats socioculturals– la cinquena edició del seu Estudi sociolaboral sobre el col·lectiu d’actors/actrius i ballarins/es a Espanya, l‘informe més extens, rigorós i detallat realitzat a nivell estatal sobre la situació real dels artistes en el mercat de treball.


En l’esdeveniment es posarà l’accent principalment en les dades més rellevants referides específicament als artistes catalans, una informació que fins ara romania inèdita. La cita del dia 20 tindrà lloc a partir de les 18 hores a l’Espai ACTUA (carrer de Còrsega, 662) i comptarà amb les intervencions de Emilio Gutiérrez Caba, President de l'AISGE i la Fundación AISGE, Sergi Mateu, vicepresident de l’AISGE i delegat de l’entitat a Barcelona i el coordinador de l’Àrea Assistencial de la Fundació AISGE, Iván Arpa.


Per confirmar assistència (aforament limitat)

Espai Actua: espaiactua@fundacionaisge.es