Què necessites trobar?

LA PROGRAMACIÓ DEL TEMPORADA ALTA CONTINUA A DISTÀNCIA

Publicado el 05 de Noviembre de 2020


El Temporada Alta ha reformulat la programació per buscar noves dates per als espectacles cancel·lats i també per ampliar els continguts de la programació a distància: alguns espectacles previstos per veure al teatre s’emetran en streaming i s'ampliaran les propostes per seguir des de casa. Consulteu tota la PROGRAMACIÓ A DISTÀNCIA que continua oferint el Temporada Alta malgrat les restriccions actuals. 

El Festival va anunciar que s'allarga fins al 22 de desembre per reprogramar els espectacles afectats pel tancament. 


OBRES EN CATÀLEG

També us animem a accedir a la secció EN CATÀLEG, una selecció de grans obres de teatre nacionals i internacionals que han marcat els darrers temps: un catàleg de filmacions de muntatges teatrals en versió original de directors com ara Romeo Castellucci, Alain Platel, Angélica Liddell, Guy Cassiers i Christiane Jatahy, entre d’altres.

S’ha posat en marxa un sistema de subscripció al catàleg complet per un preu de 3€. Amb la subscripció podràs visualitzar tots els continguts fins al 8 de desembre (algunes obres estaran disponibles en períodes limitats).

Gràcies a un acord signat amb el Temporada Alta la recaptació obtinguda anirà destinada a l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya per a projectes que contribueixin a pal·liar els efectes de la Covid-19.