Què necessites trobar?

LA PROGRAMACIÓ DEL TEMPORADA ALTA CONTINUA A DISTÀNCIA

Publicado el 05 de Noviembre de 2020


El Temporada Alta ha reformulat la programació per buscar noves dates per als espectacles cancel·lats i també per ampliar els continguts de la programació a distància: alguns espectacles previstos per veure al teatre s’emetran en streaming i s'ampliaran les propostes per seguir des de casa. Consulteu tota la PROGRAMACIÓ A DISTÀNCIA que continua oferint el Temporada Alta malgrat les restriccions actuals.


OBRES EN CATÀLEG

També us animem a accedir a la secció EN CATÀLEG, una selecció de grans obres de teatre nacionals i internacionals que han marcat els darrers temps: un catàleg de filmacions de muntatges teatrals en versió original de directors com ara Romeo Castellucci, Alain Platel, Angélica Liddell, Guy Cassiers i Christiane Jatahy, entre d’altres.

S’ha posat en marxa un sistema de subscripció al catàleg complet per un preu de 3€. Amb la subscripció podràs visualitzar tots els continguts fins al 8 de desembre (algunes obres estaran disponibles en períodes limitats).

Gràcies a un acord signat amb el Temporada Alta la recaptació obtinguda anirà destinada a l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya per a projectes que contribueixin a pal·liar els efectes de la Covid-19.