Què necessites trobar?

LA XTAC BUSCA ESPECTACLES I PROPOSTES FORMATIVES PER LA TEMPORADA 20/21

Publicado el 28 de Agosto de 2020


De cara a la temporada 2020/21, des de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) ens proposen dues convocatòries adreçades als associats i associades de l’AADPC. La primera és per oferir tallers i masterclass als grups amateurs de teatre que formin part del XTAC, i la segona, per oferir espectacles que seran programats als teatres dels Ateneus.

Per presentar-vos, és imprescindible ser soci/ sòcia de l’AADPC.

La XTAC és un projecte de la Federació d’Ateneus de Catalunya per ajudar als programadors dels teatres que formen part de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya en la programació d'espectacles professionals i per facilitar-los eines necessàries per una millor gestió del teatre.


CONVOCATÒRIA DE TALLERS / MASTERCLASS

La XTAC busca propostes formatives per organitzar masterclass/ tallers impartits pels professionals de l’AADPC, que s'adaptin a l’entorn amateur dels artistes de la xarxa.

Si us interessa, heu de presentar un dossier de la proposta formativa a la coordinadora de la XTAC, Lali Barenys, a l'adreça de correu xtac@ateneus.cat. Cal que indiqueu la referenència CONVOCATÒRIA DE TALLERS/ MASTERCLASS AADPC a l’assumpte del correu.

El termini de presentació de propostes finalitza el 13 de setembre.

De totes les propostes rebudes, faran una selecció per oferir-les a diversos ateneus de la xarxa. Es tindrà en compte la proximitat geogràfica del/ la professional a l’hora d’assignar-li un ateneu.

La proposta de retribució és la següent:

MASTER CLASS - de 2 h: 180 €/ de 3 hores: 250 € (sense impostos)

TALLERS - 6 sessions de 2 h: 850 € (sense impostos)

Aquests imports inclouen totes les despeses derivades de l'activitat (preparació, material, desplaçaments, formació, etcètera).

Caldrà que els professionals que es presentin a la convocatòria puguin emetre una factura professional a la XTAC.


CONVOCATÒRIA D’ESPECTACLES

La XTAC busca propostes d’espectacles de petit format per ser programats als teatres dels ateneus de la Xarxa.

Si us interessa, heu d’enviar un dossier del vostre espectacle, incloent-hi també les necessitats tècniques i d'espai, a la coordinadora de la XTAC, Lali Barenys, a l'adreça de correu xtac@ateneus.cat. Cal que indiqueu la referenència CONVOCATÒRIA D’ESPECTACLES AADPC a l’assumpte del correu.

El termini de presentació de propostes finalitza el 13 de setembre.

De totes les propostes rebudes, faran una selecció de 3 o 4 per oferir-los a diversos ateneus de Catalunya. Es tindrà en compte la proximitat geogràfica de la companyia a l’hora d’assignar-li un ateneu.

El preu per bolo aproximat no ha de superar els 900€ + impostos, es valorarà molt positivament les propostes que presentin un escalat de preus (més bolos més econòmic) per girar per diferents teatres de la Xarxa.

És imprescindible que les companyies que es presentin a la convocatòria puguin emetre una factura professional a la XTAC.