Què necessites trobar?

L’AADPC AL PROGRAMA ''AIXÒ ÉS UN DRAMA'' I LES DRAMATITZACIONS RADIOFÒNIQUES

Publicado el 18 de Noviembre de 2020

El passat 23 d’octubre va començar la 4a temporada d'“Això és un drama”, un programa de ràdio sobre arts escèniques que emeten a la carta iCat i l'Institut del Teatre, amb Txell Bonet al capdavant. Cada programa compta amb una tertúlia; l'emissió d'un "dramàtic" de 7 o 8 minuts; una actuació musical; un espai de 5 minuts amb informació d'espectacles i un espai de prescripció de llibres i audiovisuals relacionats amb els continguts de cada programa. L’AADPC és un dels partners del programa.

En el programa del passat 13 de novembre es va parlar sobre el Teatre a les Presons amb l’Ester Bartomeu, vicepresidenta de l’AADPC, i en Quim Borrell, com a director del grup de teatre de Lledoners. Van parlar sobre la col·laboració de l’AADPC dins la Mostra de Teatre de Lledoners i altres activitats culturals que es duen a terme dins el centre. Podeu veure'l a continuació.


DRAMATITZACIÓ RADIOFÒNICA

Dins del programa “Això és un drama” hi ha la secció "Dramatització radiofònica", una iniciativa impulsada per l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya.

A finals de febrer vam llençar una convocatòria exclusiva per a associats/ des per participar a la lectura de microdrames per al programa. Els socis i sòcies seleccionades van ser la Candela Antón, la Miranda Gas i el Pau Escobar.

Aquí us deixem els enllaços de les dramatúrgies enregistrades aquesta temporada:

"Albirar alguna cosa més", escrita per Montserrat Alcantarilla i interpretada pels socis/es de l’AADPC Candela Antón, Miranda Gas i Pau Escobar. Emesa el 23 d’octubre de 2020


"Victòria", escrita per Gerard Bidegain i interpretada pels socis/es de l’AADPC Miranda Gas, Pau Escobar i Candela Antón. Emesa el 30 d’octubre de 2020


"Retaule factici 3.0", escrita per Jordi Agut i interpretada pels socis/es de l’AADPC Miranda Gas, Pau Escobar i Candela Antón. Emesa el 6 de novembre de 2020


"A les portes de la ciutat" escrita per Sadurní Vergés i interpretada per Candela Antón, Miranda Gas, Pau Escobar, Rafel Plana i Maria Puig (amb la col·laboració del Grup de Teatre de Lledoners). Emesa el 13 de novembre.