Què necessites trobar?

L'ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ OBRE LA CONVOCATÒRIA DEL 6È PREMI PEPÓN COROMINA 2018

Publicado el 04 de Mayo de 2018

L’Acadèmia del Cinema Català ha obert les inscripcions de la sisena edició del Premi Pepón Coromina que distingeix l’acció audiovisual més innovadora, creativa i arriscada produïda o estrenada durant el 2017 en l’àmbit del cinema català. Les inscripcions estaran obertes fins el 30 de maig de 2018 a les 23:59h.

Poden participar a la 6ª edició del Premi Pepón Coromina les accions audiovisuals que s’hagin produït o estrenat el 2017: les produccions de cinema de ficció o no-ficció estrenades, emeses o exhibides durant el 2017; les actuacions dels professionals en les produccions; les iniciatives destinades a la promoció i difusió de dites produccions, o a qualsevol altre aspecte de divulgació de la cultura cinematogràfica que es consideri especialment enriquidor en l’àmbit de Catalunya; així com els projectes i/o contribucions portats a la pràctica que el Jurat consideri que són dignes de ser destacats i susceptibles de ser reconeguts amb el Premi Pepón Coromina.

Les accions audiovisuals han de destacar pel seu caràcter innovador, arriscat o creatiu, que obri nous camins a futurs cineastes i/o contribueixi de forma significativa a l’expansió i coneixement del fet cinematogràfic a Catalunya i/o que hagi tingut una repercussió significativa dins de l’àmbit català.

Les accions audiovisuals premiables poden ser realitzades per persones o entitats catalanes o amb residència a Catalunya, o bé en col·laboració amb persones i/o entitats d’altres països.

Tots aquells que vulguin participar al Premi Pepón Coromina 2018 poden adreçar-se a la pàgina web l’ACC on trobaran les Bases del Premi i la Fitxa d’Inscripció.