Què necessites trobar?

MÀSCARA I IDENTITAT. Una poètica del cos amb Toni Cots

Publicado el 07 de Enero de 2019

DATES: 9-10, 23-24 de febrer i 9-10 de març 
HORARI: de 9:30 a 14:30
LLOC: Espai de CRA’P
C/Anselm Clavé 67, 3r - Mollet del Vallès

PREUS:
225€ (180€ membres de l’AADPC)
Descompte inscripcions abans del 20 de gener: 
190€ (155€ membres de l’AADPC)

INSCRIPCIONS: info@cra-p.org / 666 763 504

MÉS INFORMACIÓ

'Poiesis': la causa que converteix qualsevol cosa que considerem de no-ser a ser.

Aquest taller proposa compondre i articular una poètica que indagui en la creativitat del cos confrontat a la màscara, que cobreix exteriorment la vida interior.

S'exposaran diferents nocions i criteris que facin possible prendre consciència de les potencialitats que el cos té per manifestar-se en connexió amb les pulsions internes que van més enllà de la imatge que cadascú té de si mateix.

A través de diversos mitjans com ara la màscara tradicional i altres elements (vestuari, veu, etc.), el taller planteja explorar l'articulació del propi cos i la seva expressió codificant el moviment, el ritme, la mirada, la respiració. Desvetllant i ocultant al mateix temps com la materialitat del cos revela una altra identitat alimentada des de l'interior. En aquest trànsit el cos es transforma, i l'energia es materialitza en diferents tipus de moviments que codifiquen l'expressió i formalitzen una tècnica.

Aquest taller es planteja com un laboratori en el qual explorar aquesta interiorització i exteriorització al màxim, per posar de manifest mitjançant la màscara en i del cos, la identitat en la pluralitat de les seves formes i expressions.

Taller dirigit a practicants de les arts escèniques.


Toni Cots.
Actor, dramaturg, director i professor de les arts escèniques. Llicenciat en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. Estudia dansa contemporània a Barcelona, Londres i Oslo, i més tard explora un altre tipus de disciplines del cos en diferents països d’Àsia: a l’Índia el ‘Kalaripayattu’ (art marcial); a Bali el Pentjak Silat (art marcial) i el teatre clàssic de màscares Topeng; i al Japó el Nihon Buyo (dansa clàssica japonesa).