Què necessites trobar?

Presentació de les línies programàtiques del Ministeri de Cultura

Publicado el 11 de Marzo de 2024


El dijous, 14 de març a les sis de la tarda, des del Cercle de Cultura us convidem a descobrir de la mà del Secretari d’Estat, Jordi Martí Grau, les principals línies programàtiques del Ministeri de Cultura. L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Cercle d’Economia (Provença, 298) i tindrà una durada d’uns 90 minuts.

El Secretari d’Estat presentarà les línies programàtiques del Ministeri de Cultura a partir de la creació d’una nova Direcció General de Drets Culturals, i ho exposarà en base a tres eixos principals: el dret a la creació, que inclou la defensa de la llibertat d’expressió, la protecció dels drets d’autor i el fet d’assegurar unes condicions dignes per les persones treballadores de la cultura; el dret d’accés als béns culturals per part de tota la ciutadania, sense importar la seva classe, gènere o procedència; i, per últim, el dret a la participació en la vida cultural de la comunitat, atenent a criteris de justícia i equitat, de vertebració territorial, defensa del plurilingüisme i la diversitat d’expressions culturals.

La presentació del Secretari d’Estat de Cultura anirà seguida d’un espai de conversa amb Pau Carrió i Núria Sempere. Finalment, acabarà l’acte amb un espai de trobada informal acompanyat d’una copa de cava.

Per assistir a l’acte serà necessària inscripció prèvia a secretaria@cercledecultura.org