Què necessites trobar?

S’OBRE EL PERÍODE DE RECEPCIÓ DE PROPOSTES ARTÍSTIQUES PER A FIRATÀRREGA 2017

Publicado el 14 de Octubre de 2016


A partir del 15 d’octubre de 2016 les companyies professionals interessades poden enviar les seves propostes per participar a la Programació Oficial de FiraTàrrega 2017 i també al Programa de Suport a la Creació 2017.


SECCIÓ OFICIAL
Del 15 d'octubre de 2016 al 15 de gener de 2017

Les companyies professionals interessades en presentar una proposta de participació a la Secció Oficial de FiraTàrrega 2017 poden presentar el material requerit a les bases dins el termini establert.


PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ (Laboratoris de Creació i Residències Creatives)
Del 15 d'octubre al 15 de desembre de 2016

D'una banda, els Laboratoris de Creació són la convocatòria anual que realitza FiraTàrrega amb l'objectiu de fomentar la producció d'espectacles de carrer. Està destinada a nous artistes, talents emergents o professionals amb experiència que encetin projectes empresarials interessats en la producció d'espectacles per escenaris urbans. S'adreça a companyies, artistes o creadors amb residència administrativa a Catalunya. Se seleccionaran un màxim de 3 laboratoris que tindran un ajut de 3.000€ cadascun i disposaran d'un estand 2x2m a La Llotja de FiraTàrrega, per a la promoció del seu espectacle. En la propera edició de la Fira es posarà atenció especial en les peces de carrer de format mitjà.

D'altra banda, a través de les Residències Creatives la Fira posa a disposició de les companyies les seves infraestructures per tal que puguin materialitzar les seves creacions en les millors condicions, gaudir d'assessorament i d'un suport logístic, tècnic i promocional.


MÉS INFO