Què necessites trobar?

S’OBRE UNA NOVA CONVOCATÒRIA DE LA BECA DESPERTALAB 2021

Publicado el 04 de Septiembre de 2020La Nau Ivanow i la Sala Atrium posen en marxa la setena edició del cicle de creació escènica DespertaLab amb l’objectiu de donar suport a les companyies d’arts escèniques. Amb aquesta beca, la Nau Ivanow vol contribuir a la professionalització i creixement de les companyies beneficiàries mitjançant el programa d’acompanyament i residències de la Nau Ivanow.

Aquest any volem fer èmfasi en què la Beca ofereix les condicions tècniques i humanes necessàries per poder desenvolupar un treball de recerca i investigació amb unes condicions dignes que ajudin a les companyies a pensar en projectes a llarg termini, oblidant-se de les presses i l’obligatorietat de resultats. Així doncs, les companyies que es presentin a la Beca DespertaLab han de tenir la voluntat d’esdevenir companyia resident a la Nau Ivanow durant tres anys, i prorrogable un altre any.

Des de la Nau Ivanow es destinaran 15.000 euros a cada una de les dues companyies guanyadores, dels quals 8.930,25 euros es destinen a l’equip humà durant les 5 setmanes de residència de la Beca 2021, garantint així la no precarització de la companyia durant el seu procés d’investigació.

Més enllà de donar els recursos per a la projecció d’un projecte concret, la Beca vol oferir una experiència formativa que doni els recursos i les habilitats necessàries a la companyia per a futurs reptes professionals. És per això que es valorarà la viabilitat i projecció de la companyia més enllà del projecte presentat a la Beca.

La Beca DespertaLab s’adreça a companyies i col·lectius joves d’arts escèniques professionals, o en vies d’inserir-se en la professionalització. La selecció dels projectes beneficiaris anirà a càrrec d’una comissió formada per representants de la Nau Ivanow, la Sala Atrium i altres agents del sector.

Consulteu les BASES DEFINITIVES de la convocatòria.

El termini per presentar candidatures és del 7 de setembre al 2 d’octubre de 2020, ambdós inclosos.