Què necessites trobar?

SPAIN FILM COMMISSION FA BALANÇ DE L’ESTAT DE LA INDÚSTRIA DE RODATGES PER LA CRISI DEL COVID 19

Publicado el 19 de Marzo de 2020


La situació extraordinària en la que es troba Espanya com a conseqüència de l’impacte del Covid19 està afectant de manera molt intensa, com és lògic, a la indústria de rodatges.

Segons les dades que disposa Spain Film Commission, des del dimecres 11 s’han anat suspenent paulatinament els rodatges fins a la seva paralització total des de l’aplicació de les mesures establertes en el decret d’Estat d’Alarma.

Són més de 300 els rodatges que s’han vist suspesos des de l’11 de març:

11% Llargmetratges
9% Curtmetratges
26 % Publicitat
7% Shootings fotogràfics
13 % Sèries TV
5% Videoclips
10 % Documentals
12% Programes de TV
7% Altres

52 % Rodatges espanyols
48 % Rodatges internacionals

Spain Film Commission, entitat no governamental que agrupa a més de 30 oficines de la xarxa pública de film Commissions i film offices en tot el territori nacional, ha elaborat un document amb mesures urgents dirigides al President del Gobern i a les diferents àrees de l’Administració, que tindran per objectiu reimpulsar la indústria de rodatges en un curt lapse de temps fent front als efectes adversos provocats i promovent un pla extraordinari de promoció per als pròxims mesos.

S’han de fer tots els esforços necessaris perquè l’aturada dels rodatges suposin només un ajornament dels projectes i no la seva cancel·lació definitiva.