Què necessites trobar?

‘TENSIÓ’ ÉS EL PRIMER TALLER DE LA SÈRIE ‘EL COS CONSCIENT’

Publicado el 05 de Febrero de 2019

En aquesta sèrie s'introdueixen els conceptes base que formen part d'aquest treball de creixement artístic basat en el desenvolupament d'una consciència i atenció corporal profundes que ens obri les portes a un cos lliure, present, expressiu i creatiu a escena.

1. Tensió

Dia: 16 de febrer del 2019
Hora: de 9 a 13h i de 15h a 18h
Aportació: 100€ // 80€ pagament anticipat (20% dte. socis AADPC)
Places limitades a 12 participants.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONSEl cos reflexa l’estat intern, emocional i mental, d’una persona. Si estem preocupats, estressats o espantats, el cos esdevé tens i expressarà inevitablement aquesta tensió. Si estem tranquils, segurs, en silenci, el cos es relaxa i esdevé present, atractiu, sorprenent i poètic en el seu moviment.

El cos és un camí molt valuós i únic per treballar qualsevol aspecte somàtic de l’intèrpret a escena. Un cos relaxat ens permetrà accedir a tot el nostre registre físic i emocional amb facilitat. Podrem comprendre i situar-nos en les circumstàncies escèniques sense esforç. Accedirem a una qualitat de treball en què transitarem amb fluïdesa d’un estat emocional al següent. Un cos flexible, obert, és capaç d’adaptar-se i respondre a qualsevol estímul o esdeveniment de forma àgil, vertadera, intensa i sorprenent, per al públic i per a un mateix.

En aquest taller aprendrem com relaxar el cos profundament i les implicacions d’aquest treball a nivell mental i emocional. També tindrem un tast de la rellevància d’un cos relaxat a l’hora d’esdevenir intèrprets permeables, tous, sensibles, i com d’importants són aquestes qualitats a l’hora de transformar-nos, habitar i viure, plenament i sense esforç, la nostra vida escènica.