Què necessites trobar?

Torna el Festival Raval(s) amb el feminisme, l'antiracisme i el canvi climàtic com a eixos centrals

Publicado el 18 de Octubre de 2023

Del 9 al 12 de novembre se celebra una nova edició del Festival Raval(s) amb el feminisme, l’antiracisme i el canvi climàtic com a eixos centrals. Diversos espais del Raval acolliran la 21ena edició del Festival Raval(s) que enguany ofereix una vintena d’activitats gratuïtes.

Els eixos transversals del festival són el feminisme, l’antiracisme i el canvi climàtic, i entre les activitats programades s’inclouen actuacions musicals, tallers, diàlegs, itineraris, activitats esportives i intervencions artístiques, entre d’altres.

El Festival aposta aquest any per la música emergent de formacions del barri, amb una convocatòria que es va obrir a tothom i de la qual s’han escollit quatre propostes, que faran un concert gratuït a la Sala Paral·lel 62 el divendres 10 de novembre. Barcelona Marching Band, Alquimistas, Sara Aldana y Koyam Project són els grups escollits i com a artista convidada comptarà amb JOKKOO (Dj set).

El Festival Raval(s) és més que un esdeveniment artístic, és la culminació d’un gran procés comunitari desenvolupat al llarg de l’any, en el qual s’impliquen un centenar d’entitats, col·lectius, equipaments culturals, associacions, centres educatius, artistes i veïnat del barri amb la intenció de generar i construir una programació sociocultural i festiva que permeti mostrar les moltes facetes d’un territori tan divers i dinàmic com el Raval.

PROGRAMA COMPLET – HORARIS