Què necessites trobar?

Uneix-te a la revolució del cinema feminista: Dona’m Cine obre inscripcions

Publicado el 21 de Febrero de 2024


Inscripcions obertes per a la VI Edició del Festival Internacional de Curtmetratges Feministes Dona’m Cinema. Des del 29 de gener fins al 29 de març teniu l'oportunitat de formar part d’aquest esdeveniment on la creativitat i el feminisme interseccional convergeixen per a desafiar i enriquir el panorama cinematogràfic.

 

En aquesta edició especial, Dona’m Cine presenta noves categories i premis, que ressalten i valoren la creativitat i la veu de les dones i diversitats en el món del cinema. Des de ‘Defensores no esteu soles’ fins a ‘Viure en llibertat’, cada categoria representa una oportunitat única per a contar històries que desafien les normes, inspiren canvis i celebren la diversitat.

 

A més, estan posant un focus especial en les joves cineastes menors de 30 anys i en creacions col·lectives Una oportunitat de promoure la participació dels sectors més joves i fer visible el treball més col·lectiu.

 

Els premis Dona’m Cinema, Berta Càceres, Noves Mirades, Xarxes i Comunitats, i el premi del Público, tots amb valoracions econòmiques, estan pensats no sols per a reconèixer el treball de les cineastes, sinó també per a impulsar les seves carreres i el cinema feminista.

 

Us convidem a ser part d’aquest moviment cinematogràfic que va més enllà de la pantalla, un festival que celebra el poder del cinema per a transformar, connectar i empoderar. Aprofita aquesta oportunitat de ser part d’un cinema més just, inclusiu i revolucionari.

 

Per a més detalls i inscriure-us, consulteu les bases de la VI edició.