Què necessites trobar?

VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges

Publicado el 21 de Septiembre de 2023

El VOC – Festival Òmnium de Curtmetratges és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de curtmetratges de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. És un festival únic perquè arriba a més de 90 sales d’arreu dels Països Catalans simultàniament durant els mesos de febrer i març. És un punt de trobada entre creadors, públic i referents del sector, una oportunitat per compartir l’experiència del cinema en llengua catalana.

Els curtmetratges seleccionats fan valer la qualitat per sobre de la quantitat. Les obres representen una mostra de la qualitat, diversitat i risc de la creació cinematogràfica en català en el format del curtmetratge, de tota mena d’hibridacions de gènere, posant especial atenció en el talent emergent.

Esoposa el format del curtmetratge al centre, sovint malentès com el germà menor del llargmetratge. I així, es reivindica la seva virtut de síntesi narrativa i canviar-ne la percepció que en té el públic per entendre’l com un format competitiu més.

Ja pots inscriure el teu curtmetratge fins al 27 d’octubre!
* Per fer la inscripció cal tenir els drets d’explotació de l’obra presentada.

Busquen els millors curts de qualsevol gènere en català:
17.000 € en premis
 i seleccions, tenir l’oportunitat de conversar amb el públic assistent a la sala i participar en trobades del sector compartint inquietuds i projectes amb altres cineastes!Consulta les bases aquí.